Systeembeheer

Bij Umbrella is het een gegeven dat het ICT netwerk van uw bedrijf continu beschikbaar moet zijn. Met andere woorden, u dient altijd op uw automatisering te kunnen rekenen. Bij defecten en storingen kan uw organisatie niet werken. Goed systeembeheer voorkomt defecten en lost storingen snel op, dat scheelt tijd, geld en vaak veel ergernis.

Systeembeheer bij Umbrella

Systeembeheer wordt door Umbrella binnen elk bedrijf, groot of klein, op een uitgekiende manier ingevuld. Dit varieert per organisatie omdat overal andere eisen worden gesteld. Uitgangspunt is altijd, dat het systeem blijft draaien en dat oponthoud zoveel mogelijk wordt uitgesloten. De proactieve benadering van Umbrella maakt dit alles mogelijk.

Systeembeheer voor uw bedrijf

Voor de meeste organisaties, zeker binnen het MKB bedrijf, is een eigen systeembeheerder een te kostbare zaak. Met het preventief Systeembeheer van Umbrella nemen we de taken van een systeembeheerder over tegen aanzienlijke lagere kosten. Dit geldt voor zowel kleine en grote organisaties. Dit unieke model is transparant en plooibaar, het groeit bij wijze van spreken met het netwerk mee.

Problemen oplossen, daar zijn we goed in. Maar ons streven is er altijd op gericht om problemen voor onze klanten te voorkomen. Door de combinatie van proactief- en remotebeheer slagen we daar goed in.

Neem eens contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van Umbrella